Apunts publicats a la categoria 'Maquinari i andròmines'

Richard Stallman s’acomiada d’Steve Jobs

Monday, 10 de October, 2011

El proppassat dia 6 d’octubre, un dia després de que Steve Jobs morís i mig món li dediqués la protocol·laria llepada de cul post mortem, Richard Stallman -abanderat del programari lliure- li va dedicar unes sinceres i dures paraules.
Ell sempre ha estat molt crític amb la figura de Jobs, com també amb la de Bill […]

De Pentax a Sony, passant per una SD

Friday, 19 de March, 2010

La primera càmera compacta que vaig tenir va ser una Pentax S, crec que em va costar uns 400€ i era la més petita del mercat i arribava fins a 3 megapíxels. Quan fa uns anys, en la meva última nit d’Erasmus, es va llençar intencionadament de les meves mans en picat al terra de […]

SIMOs i deutes pendents

Friday, 25 de September, 2009

Ahir vaig estar al SIMO, la fira madrilenya per al professional de la informàtica: empreses fabricants de programari, programadors que van per lliure, distribuïdors, etc. Bàsicament per una conferència que m’interessava per noves aventures que em toca afrontar a la feina, “La movilidad como clave tecnológica“.

La primera conferència del dia anava a càrrec de Howard […]

Instal·lant l’Ubuntu Eee a l’Asus Eee 1000H

Wednesday, 24 de September, 2008

Com vaig comentar, em vaig comprar el model d’Eee 1000H que ve de fàbrica amb Windows XP, a contracor i amb resignació perquè no volia pagar per un sistema que no faria servir. Però era això o res i no tenia pas ganes d’esperar fins vés a saber quan.
Llegint llegint, m’he assabentat del més que […]

Primeres sensacions amb l’Asus Eee PC 1000H

Wednesday, 17 de September, 2008

Fa uns mesos que em va agafar la dèria de comprar-me un portàtil, el primer que tindria. Vaig estar mirant i la primera decisió que vaig prendre va ser la mida, de la pantalla concretament, com a màxim la volia de 12″.
Mirant mirant, em vaig enamorar del IBM Lenovo Thinkpad x61s, una passada de trasto. […]

Compte amb l’estació de recàrrega doble de Game per a Wii

Monday, 21 de April, 2008

Tinc la Wii des del Nadal, però sigut ara, amb el Guitar Hero III, que m’he començat a viciar com en els bons temps.
És ara que em recaragolo de ràbia quan em quedo sense bateries al wiimote i esbudello el primer trasto que sàpiga que porta les mateixes piles. Tant hi fa si em quedo […]

El logotip de la TDT, que n’és de lleig!

Thursday, 24 de January, 2008

Jo encara no tinc cap televisor d’aquests plans tan grans i macos i que s’han convertit en una extensió dels membres virils de molts mascles que es desafien amb la pregunta: I la teva, quantes polzades fa? Normalment amb la contra-resposta preparada: Bah! Jo la tinc més grossa, 52 polzades, hou hou hou.
De moment no […]

Els clicks de Playmobil

Thursday, 5 de July, 2007

Em sembla que últimament m’ha agafat fort això dels ninos. Una companya em diu He vist uns clicks que són una passada, n’hi ha un que va de treballador de fàbrica nuclear. No m’ho podia creure, és estrany que una marca alemana es posés a promocionar allò del que al seu país en són poc […]

Més miniatures de la Guerra de les Galàxies

Thursday, 28 de June, 2007

Finalment no em van regalar l’EasyGlider pel sant però a canvi sí que em van regalar uns graciosos Soldats Clon de la Guerra de les Galàxies de LEGO (sí, el canvi és significatiu…).
I al veure’ls vaig pensar en aquelles miniatures que ja tenia d’StarWars, encara no les havia acabat! Així que les vaig buscar i […]

Easy-glider

Thursday, 21 de June, 2007

Ja sé que vull de regal pel sant! No és que esperi rebre res (potser alguna tonteria sí que cau) però per demanar que no quedi. I quan vaig veure l’andromina aquesta poc em va costar imaginar-me que deu ser força divertit.
S’anomena Easy-glider, és a dir un lliscador-fàcil. Alguns diuen que és la competència del […]