Compte amb l’estació de recàrrega doble de Game per a Wii

Nintendo Wii

Tinc la Wii des del Nadal, però sigut ara, amb el Guitar Hero III, que m’he començat a viciar com en els bons temps.

És ara que em recaragolo de ràbia quan em quedo sense bateries al wiimote i esbudello el primer trasto que sàpiga que porta les mateixes piles. Tant hi fa si em quedo sense comandament per la televisió o se m’atura el marcapassos, l’important és seguir rock’n'rolejant.

Veient que això no podia continuar vaig estar buscant i vaig veure una interessant opció a Game, una petita estación de recarga para 2 baterías (per a més detalls veure-ho en anglès, Double Charging Station). Per 34,95€ em va semblar una bona alternativa a les piles i la vaig comprar a la botiga que hi ha a Tarragona —una mica antipàtics, per cert—.

En provar-ho em va decebre el fet de que només recarrega si la Wii està engegada, ja que s’endolla al port USB que porta enlloc de directament a la corrent. Per tant si vols recarregar per complet les bateries has de deixar la consola oberta. És lògic i sincerament no hi havia caigut, però de totes formes em sembla una bona cagarada de funcionament.

Un cop tot muntat em col·loco la meva Luciana o guitarreta al més pur estil baixista sobrat i em disposo a delectar al públic amb els meus acords. Merda a l’espardenya. Les cançons es comencen a entrebancar i sonar malament. El reinicio i la cosa continua igual, canvio el joc pel Mario Party 8 i ni arrenca. Torno a posar el Guitar Hero i la Wii amenaça amb el suïcidi protestant amb sorolls de DVD embogit.

Ho apago tot, reflexiono i sentencio: Això és la merda del carregador! I efectivament, en treure’l tot va com una seda.

Tan aviat com he pogut l’he tornat, no m’han posat cap pega tot i dir-me que no havien tingut cap problema fins ara, i que n’estan molt segurs del producte perquè és producte GAMEware i blah blah blah… Però jo ja no me’n fio ni un pèl del trasto aquest i la meva pobreta Wii menys, amb 250€ no s’hi juguen.

Així que ja sabeu, qui avisa no és traïdor. Jo, crec que m’acabaré comprant piles recarregables i au.

Suplica: algú ha pogut comprar un wiimote nou en els últims mesos? És impossible trobar-ne!

7 comentaris a “Compte amb l’estació de recàrrega doble de Game per a Wii”

 1. aniol ha dit:

  L’etern dilema de les piles… No sé perquè en l’últim que pensen quan dissenyen aquests aparells és en el consum de piles/bateries, una llàstima.

  Em sorprèn lo últim que dius: “algú ha pogut…”. Havia vist vendre Wii soltes sense els wiimotes, la gent que se la compri li serà difícil trobar els mandos després? Si serà més fàcil trobat una GB Advance que un wiimote.

 2. Darmstadi ha dit:

  Jo tinc una bateria que també és carrega per USB i que, tot i que és més cutre, sempre m’ha funcionat bé, a més em va costar menys de 10€.

 3. minyu ha dit:

  Jo no me’n fiaria dels productes del GAME… en aquestos casos suposo q és millor comprar-se el producte oficial (desconec si existeix…).

  Ah…

  … Per tant si vols recarregar per complet les bateries has de deixar la consola oberta. És lògic i sincerament no hi havia caigut, …

  Jo no tinc la Wii, però amb la 360 es carreguen les bateries del “mando” via USB, i funciona perfectament quan la consola està apagada (es carreguen més lentament, això sí).

  I quan vulguis podem fer un “pique” al Guitar Hero… que jo porto un bon vici des de fa temps ;)

 4. jodido_por_akismet ha dit:

  Guitar Hero !!!! Argh !!!

  Tot i el que em vas comentar que pensaves fer per a adquirir jocs … justament en aquest no te’n podies salvar ! ;)

  Que el disfrutis.

 5. utopiq ha dit:

  aniol, a mi ja em va bé que siguin piles recarregables, així quan es moren de velles no m’he de comprar cap bateria específica per la que et foten un cop de pala. Però no estaria de més que, com tu dius, Nintendo s’hi mirés una mica i comercialitzés el seu propi carregador que wiimotes. I ja t’asseguro jo que ara mateix trobes abans una casa a preu de cost que un wiimote nou de trinca.

  Darmstadi, el que no m’agrada de l’USB de la Wii és que no funciona si no està encesa, així que quan se m’acaben que, l’he de deixar tota la engegada? No em fa el pes…

  Minyu, em donava l’impressió que eren bons productes, ja no penso el mateix. Però com comento, de producte oficial no n’he trobat cap.

  La 360 té algunes coses molt ben parides i això que comentes de l’USB deu ser una d’elles. I en quant al guant que m’has llençat, el recolliré quan el meu dit petit de la mà esquerra sigui prou àgil, almenys serà una excusa per veure’ns les cares ;)

  Pol, encara no l’he modificat, com que m’han regalat jocs no n’he tingut la necessitat. I com que la meva Wii té l’últim model de xip, estic esperant a que baixi una mica de preu la cosa per anar a Barcelona a que me la retoquin per acceptar còpies de seguretat.

 6. Pentax mai més, em compro una Sony per primer cop | utupia ha dit:

  […] D’aquí uns dies me’n vaig de viatge al Japó i ja no podia deixar passar més temps, no puc tornar de la terra de n’Akira Toriyama, de Nintendo, dels vídeos més hilarants i la tecnologia punta; sense records que immortalitzin cada instant. Així que vaig sondejar el mercat i altre cop una Pentax em feia el pes. La S6 ja no m’havia deixat tan satisfet, les bateries no duraven massa i les imatges tenien uns colors un pèl apagats. Però en veure una càmera de 10 megapíxels a prova d’aigua (fins a 1′5m de profunditat), sorra i petits copets, em vaig enamorar, vaig pensar que era l’adequada per a un destraler com jo. Era la Pentax SW80. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.