Apunts publicats a la categoria 'Blogs'

Finalment la Mireia es desemmascara

Wednesday, 7 de May, 2008

La coneguda blogaire Mireia Galindo, que barrejava política i sexe al seu afamat blog, finalment ha revelat la seva identitat. Ho va fer fa uns dies, jo encara no ho havia comentat i després de seguir des del principi aquest petit serial, no podia deixar d’esmentar-ho.
Com ells mateixos ens diuen, la Mireia en realitat són […]

La meva Catosfera 2008

Tuesday, 29 de January, 2008

Des d’ahir al migdia s’han multiplicat les entrades dels assitents parlant de les primeres Jornades de la Catosfera. Diuen que les opinions o punts de vista són com els culs, tots en tenim un; i en veure’n tants a mi també m’han agafat ganes d’ensenyar el meu cul.
Les xerrades
Molt bé en general totes les ponències, […]

Cap a la Catosfera falta gent!

Friday, 25 de January, 2008

En unes hores començarem a fer camí amb en Siknus cap a Granollers, allí ens esperen les primeres Jornades de la Catosfera. Com ja sabreu en aquestes jornades i haurà xerrades i tallers, es parlarà entre d’altres coses de literatura, negocis, política i periodisme; tot al voltant del fenòmen blog.
És la primera vegada que s’organitza […]

Món Sant Benet, víctimes o creadors d’un nou màrqueting viral?

Friday, 18 de January, 2008

Ahir mateix, 17 de gener, van fer un comentari a l’article de les promeses d’en Zapatero. Tan bon punt el vaig veure vaig mal pensar, tenia tota la mala pinta de ser un altre comentari d’spam. És força semblant als que vaig rebre fa unes dies, a diferència de que aquest està escrit en català […]

Pren una dosi d’utupia, el Marc Vidal t’ho recomana

Thursday, 3 de January, 2008

Apa, ja està, ja hem passat el gruix dinars familiars -n’hi ha que encara ens queda el dinar de Reis- la ressaca del cap d’any i les felicitacions a tort a dret. És ben cert que els Reis Mags encara han de passar, però jo ja dono per acabada la orgia d’excessos i a la […]

Els misteriosos comentaris quasi-spam

Wednesday, 19 de December, 2007

Com ja sabreu el correu brossa o spam en anglès són els missatges enviats massivament, sense el consentiment dels receptors, amb finalitats comercials. O sigui correus-e de publicitat que no hem demanat.
Els que tinguin blog sabran que també existeix l’spam als comentaris i no és pas gens escàs. Aquest humil blog ja ha rebut la […]

Quin tipus de blogaire ets?

Friday, 30 de November, 2007

No ho soc massa de fer memes, reenviar correus i aquest tipus d’històries. Però també em costa dir no quan em demanen alguna cosa. I si el que ho demana és algú que s’ha pres el temps de comentar a utupia, llavors la peresa és torna il·lusió.
L’Aniol m’ha encomanat que segueixi el seu últim meme, […]

De peus a la galleda

Monday, 1 de October, 2007

Després d’unes jornades laborals entre estressants i agitades, i un cap de setmana de merescut descans; avui, al donar un cop d’ull al blog em trobo amb un comentari força sorprenent. M’informa de que l’he cagat amb la premonició o suposició que vaig fer respecte l’autoria del blog de la Mireia Galindo.
Em vaig equivocar suposant […]

I la Mireia Galindo és…

Friday, 21 de September, 2007

I la Mireia Galindo és… Gorka Limotxo!
Ja ens havia donat una pista i avui ho ha confirmat.
Dubtes: diu que són nosaltres els que eren la Mireia, és el Gorka i algú més? Qui és aquest altre algú? És el Gorka qui escrivia en català o era aquest altre algú?
Correcció a dia 1 d’octubre a les […]

El Blogs & Birres del Camp ja és passat

Tuesday, 24 de July, 2007

La primera edició del Blog & Birres del Camp ja ha passat als annals de la blogosfera del Camp. Amb aquesta tòpica expressió, i que personalment sempre m’ha fet molta gràcia, donem per tancada aquesta primera convocatòria.
Sí, ja ho sé, fa quatre dies que es va acabar, -tres per ser exactes, va acabar cap a […]