Cap a la Catosfera falta gent!

La Catosfera a Twitter

En unes hores començarem a fer camí amb en Siknus cap a Granollers, allí ens esperen les primeres Jornades de la Catosfera. Com ja sabreu en aquestes jornades i haurà xerrades i tallers, es parlarà entre d’altres coses de literatura, negocis, política i periodisme; tot al voltant del fenòmen blog.

És la primera vegada que s’organitza quelcom semblant i aquest nivell en terres catalanes, va ser una iniciativa de l’Alcalde de Granollers que ha coordinat i dut a terme el Marc Vidal. Una idea fantàstica que de ben segur situarà la ciutat al mapa periodístic en un lloc destacat durant tot el cap de setmana.

De moment l’èxit és rotund, s’han exhaurit les places i han hagut d’habilitar noves estàncies amb pantalles de vídeo. Per sort naltros vam sol·licitar-ho ben aviat.

La imatge que veieu l’ha dissenyat el company de viatge per il·lustrar el que serà el nostre seguiment en viu i en directe (tòpic #1) de les jornades. En el compte catosfera que hem creat a Twitter retransmetrem a quatre mans la rabiosa actualitat (tòpic #2) de l’esdeveniment o el que simplement ens passi pel cap. Aíxi que ja ho sabeu si voleu estar ben assabentats, follow-nos o seguiu-nos, com vulgueu.

Vaig a fer-me la maleta que encara m’hauran d’esperar…

4 comentaris a “Cap a la Catosfera falta gent!”

  1. Rei Nicotxan ha dit:

    Espero posts per part vostra doncs!

    Quan em vaig decidir per anar-hi, vaig llegir que ja no hi havien places :( Fins i tot m’hauria plantejat passar-me al .cat…

    Em consola el fet de pensar que hi haurà una segona edició!

  2. utopiq ha dit:

    A veure si avui puc penjar alguna cosa, tinc un fart de coses per fer. De totes formes, la Catosfera deu estar farcida d’articles que es fan reò de les Jornades ;)

  3. Segon aniversari | utupia ha dit:

    […] El que si he fet és repassar com tenia la paradeta, respondre comentaris, alguns correus, etc. i llavors me n’he adonat, avui el blog d’utupia fa anys! És el segon aniversari, així que li he fet bufar les dues espelmes que veieu a la imatge (les magdalenes són reciclades de l’any passat, dures com una pedra) i li he cantat el Moltes felicitas del Club Súper 3. […]

  4. La meva Catosfera 2008 | utupia ha dit:

    […] Com ja vam anunciar, el Siknus i jo vam estar comentant l’actualitat i les curiositats del moment a un compte de Twitter que el Siknus va crear. Vam xalar com a bojos, els catosfèrics es van portar realment bé, ens van acabar followant més de 100 persones i entre tots vam convertir el Twitter en una realitat catosfèrica paral·lela, moltes gràcies a tothom inclús al Marc que va tenir el detall d’agrair-nos la feineta feta. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.