De peus a la galleda

Després d’unes jornades laborals entre estressants i agitades, i un cap de setmana de merescut descans; avui, al donar un cop d’ull al blog em trobo amb un comentari força sorprenent. M’informa de que l’he cagat amb la premonició o suposició que vaig fer respecte l’autoria del blog de la Mireia Galindo.

Em vaig equivocar suposant que l’autor era el Gorka Limotxo, i així ho explica la Mireia (o ells/elles, els autors del blog i dels que encara en desconeixem l’identitat) al darrer apunt que ha publicat, en que dóna algunes respostes però no totes:

L’Utopiq pregunta: Les primeres preguntes que em vaig fer son les que ja vau poder llegir a utupia “…diu que són nosaltres els que eren la Mireia, és el Gorka i algú més? Qui és aquest altre algú? És el Gorka qui escrivia en català o era aquest altre algú?”. A més d’això, doncs també em pica la curiositat per saber perquè no siguent catalanoparlant (almenys que jo sàpiga) has triat la blogosfera catalana per fer-hi la teva última creació de blog-amb-identitat-falsa? Ja posats, explica’ns també perquè t’agrada crear aquests tipus de blogs, i que en penses de l‘Hernán Casciari (mujer gorda). T’agradaria que t’anomenessin el Casciari basc? XD

Doncs els/les meus/meves creadors/creadores no son el Gorka Limotxo, ho sento Utopiq, lo que passa es que ells/elles han aparegut aixís una mica a aquests dos posts: Fins a l’1 de gener de 2007! i Obrint una mica la porta. I al segon doncs que fan com una comparació amb el Gorka Limotxo, però que no son el Gorka vaja, ah i ara hem ve al cap un altre blogaire que tu no has esmentat, be doncs que cap d’els/les meus/meves creadors/creadores NO es aquell elementu que un dia es va proclamar autor del blog Mireia.

El fet que el Gorka hagués creat altres blogs amb una identitat fictícia i que a posteriori ho revelés -com podria ser aquest cas- i que aparegués enllaçat a l’apunt en que parla de la seva autoria em va ben despistar. I per postres el Gorka no ho va pas negar quan va comentar la notícia.

De totes formes, això em passa per saberut. Ara ja no penso especular sobre qui és o no, dels errors se n’aprèn.

Curiositat: Com alguns ja havien pronosticat, i aquests sense equivocar-se, el blog de la Mireia es convertirà en llibre.

Un comentari a “De peus a la galleda”

  1. Finalment la Mireia es desemmascara | utupia ha dit:

    […] La coneguda blogaire Mireia Galindo, que barrejava política i sexe al seu afamat blog, finalment ha revelat la seva identitat. Ho va fer fa uns dies, jo encara no ho havia comentat i després de seguir des del principi aquest petit serial, no podia deixar d’esmentar-ho. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.