Apunts publicats a la categoria 'Imatges en bits'

Els 3 micos savis de Nikko i les múltiples interpretacions

Friday, 21 de May, 2010

Jo havia vist moltes vegades la representació de tres simis, o individus, o algun tipus de ninot fent com aquestes tres mones: una es tapa els ulls, l’altre la boca i la tercera l’orella. Jo coneixia una interpretació, probablement errònia, que interpreta aquesta imatge com el símbol de la censura. És a dir, no pots […]

Guaita si en són de nets els nipons

Monday, 10 de May, 2010

Guaita si en són de nets a Japó, que escombren les pedres i tot! Justament això vaig pensar en veure aquests tres pencaires escombrant aquests pedrots que hi havia entre uns temples, suposo que les poques fulles seques que hi havien. Una mica exagerat i tot.
I no va ser pas l’única vegada que vaig al·lucinar […]

Què en penso jo del Copyright?

Tuesday, 1 de September, 2009

- Ei! És en Mickey Mouse fumant-se un porret!?
- No, és un ratolí d’orelles grosses fumant-se un porret.
Les lleis de drets d’autor (copyright) són la millor eina per limitar la creativitat i convertir el segle XXI en l’era menys artísticament productiva de tota la història, com ja han començat a fer durant el segle XX […]

Hola, sóc la llet! … només intento estar bona.

Monday, 3 de August, 2009

Sembla que farts d’injustícies i maltractaments vers els tetrabriks de llet, alguns companys de feina han decidit organitzar-se i donar veu a la nostra llet, tan sovint abandonada a la seva sort damunt de taules solitàries i depriments.
De vegades baixaves un moment a la cuina i et trobaves un cartró de llet damunt la taula, […]

Decapitem als Pare Noel!

Wednesday, 24 de December, 2008

Com ja vaig proclamar l’any passat en aquestes dates: Visca el Tió i visca els Reissos! I ja posats hi afegiria: Cagun la Santa Klaus i son Pare Noel!, i perquè no? Mori el Borbó! (de reis, només m’agraden els mags) I com podeu veure algú altre també diria: Decapitem al Pare Noel!
La foto que […]

Carall de batall!

Wednesday, 10 de December, 2008

Això sí que és fer país i fer salut, passar el pont recorrent les esglésies romàniques de la Vall de Boí i fotre’s una bona excursió amb xiruques i polaines entre muntanyes nevades i llacs gelats.
De tot plegat en vaig gaudir amb uns bons amics durant aquests tres dies de festa, però lluny d’abstraure’m de […]

Kenavo!

Monday, 28 de July, 2008

Aquesta fotografia és d’un establiment nou de Reus, de fa uns mesos, la creperia bretona Kenavo. Sí, s’anomena Kenavo, tot junt i sense exclamació.
Ja m’imagino els turistes espanyols llegint el cartell i pensant ¡Estan locos estos catalanes!. I vés a saber si potser algú en veure-ho hi entra encara amb més ganes, tot esperant trobar-s’hi […]

L’home coix (i masturbador)

Wednesday, 16 de July, 2008

Acabo de rebre un correu de la Gargamel·la, la consultora d’utupia en temes d’història i museística, que li agraeixo encaridament pel valuós contingut i sobretot perquè a més de fer-me petar de riure em ve perfecte per a continuar amb la sèrie Una mirada bruta a l’art (el primer capítol va ser la La sirena […]

Lavabo de dones, queda clar?

Friday, 23 de May, 2008

La explícita imatge és la continuació i final de la sèrie Lavabos amb indicadors explícits (si algú en té una altra fotografia reobro la sèrie i llestos, jo encantat).
L’altra vegada era el petit senyor de fang amb una tercera cama amenaçant, aquest cop uns pits no menys terrorífics i una figa del tot basta són […]

Beneït és el fruit del vostre sant ventre, Jesús

Wednesday, 21 de May, 2008

Advertència/Disclaimer: Als creients no tolerants amb la mofa d’allò sagrat, els recomano sincerament que s’abstinguin de seguir llegint.
Estava remirant fotografies per triar-ne algunes de maques per imprimir-les i en veure la de la imatge m’he recordat del fart de riure que ens vam fer a l’exposició on la vam veure. Un riure contingut, això sí.
Mentre […]