Un parell de dies a Venècia

IMGP0606

Com comentava l’altre dia, el cap de setmana previ a Tots Sants “em van segrestar”.

M’explico: la Miaa em va portar a Barcelona, i em va dir que agafés la motxilla perque anàvem a l’aeroport. No em va voler donar més informació i em va dir que ja veuria on anavem quan féssim la cua a l’aeroport. Així que no es podria dir que hi vaig anar obligat, però ben bé em van portar sense saber on anava.

Així que allí estavem, els dos sense res a facturar, per estalviar temps, davant els monitors de Vueling i… llavors ho veig, destinació Venècia. Va ser un meravellós regal, dos nits en un petitó i humil apartament al Lido de Venècia.

Va fer bon temps, i vàrem veure tot allò que és típic: els vaporettos, les gòndoles, vestits tradicionals, canals i barques de tot tipus, casetes precioses i palaus fastuosos. En definitiva, un viatget genial. Això sí, les gòndoles només les vam veure passar; perquè el preu per pujar-hi, 100€, ens va semblar massa “baratet” per les nostres butxaques.

A qui li piqui la curiositat o vulgui veure’n més fotos, pot donar un cop d’ull a l’álbum que he penjat a Flickr.

Si hi he de posar alguna pega, la podria donar a Vueling, pel retard de més de dues hores en vol de tornada i a sobre sense donar-nos ni informació ni res per sopar. Raons per les que he posat una queixa.

2 comentaris a “Un parell de dies a Venècia”

  1. polromeu ha dit:

    Sento enveja, sana, però enveja.
    Enhorabona.
    On són aquestes mosses que et donen sorpreses així ? No es busquen oi ? Es troben.

  2. Utopiq ha dit:

    Moltes gràcies Pol.

    No, no es busquen, més aviat et troben. És com tot, quan busques alguna cosa no la trobes, et troba a tu el dia que li dóna la gana.

    PD: el teu comentari ha tardat en aparèixer perquè com sempre el sistema l’havia bloquejat com a spam. No sé que li has fet però no li agrades al meu filtre anti-spam ;)

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.