Els amics dels àngels

Quan treballes en un mitjà de comunicació tots et desitjen. No em refereixo a que si surts per la televisió augmenti el teu atractiu, que també és veritat, sinó que la influència que poden tenir els que són llegits o escoltats en massa.

Per això moltes empreses, firmes, marques o organitzacions envien sovint publicitat o productes a les redaccions de televisió, ràdio o premsa escrita; a veure si cola i ho comenten. És com allò d’enviar regalets als blogaires perquè així en parlin al seu blog i així els seus lectors es vegin influenciats (tampoc s’ha de ser borrego i empassar-se sense pensar el 100% del que es llegeix).

El fet és que un persona molt propera va rebre fa unes setmanes a la redacció de la revista on treballa un díptic propagandístic. Es tracta d’una associació, els membres de la qual es declaren amics dels àngels i parlen d’àngels caiguts. No us recorda a res tot això? Doncs sí, a l’àngel caigut a Camdevànol.

Com que no li interessa gaire el tema (sempre em diu que el que més els agrada rebre a la redacció és menjar) i sabia que potser em faria gràcia posar-lo al blog, me’l va donar. El que es veu a continuació són les pàgines del díptic escanejades i el contingut transcrit, per si a l’imatge no s’aprecia bé.

Aquestes són les pàgines exteriors.

Fallen Wings [exterior]¿Existen los ángeles?
Se ha detectado un número creciente de apariciones de ángeles que han caído en diferentes partes del mundo en los últimos meses. Los encuentros con ángeles son cada vez más comunes. Sabemos que ésto está sucediendo. Encuentre las pruebas en el interior…

Conviértase en creyente.
Únase a la liga de los amigos de los ángeles

I aquestes són les pàgines interiors.

Fallen Wings [interior]¿Ha visto usted un ángel?
Los ángeles existen. Hemos estado investigando estos extraños fenómenos durante años. Los ángeles tienen su propio lenguaje y nosotros sabemos cómo contactar con ellos

Conocer a su Ángel de la Guarda puede cambiar su vida para siempre. Déjenos ayudarle.

Quizás usted ha presenciado algo que no puede explicarse. Queremos escuchar su testimonio. Le invitamos a unirse a la Liga de los Amigos de los Ángeles. Somos miles de Creyentes en todo el planeta. Pronto el mundo entero descubrirá la verdad.

Éstas son las pruebas…
Campdevànol, Holanda, Alemania, Argentina, UK, USA

En los últimos meses ha habido un número creciente de apariciones de ángeles y, más específicamente, pruebas de su existencia, como descubrimientos documentados de grandes alas blancas, marcas circulares de tierra quemada con la forma y tamaño de un halo, así como luces resplandecientes cayendo del cielo en lugares donde se han visto misteriosos humanoides corriendo desnudos.

Com diu la sabiesa popular hi ha d’haver gent per a tot. Parlen de l’Àngel de la Guarda, de ser creients i d’ajudar a comunicar-se amb Ells; a mi el que em semblen és una colla de joves bromistes que s’ho passen be muntant videos, imatges o històries i que comparteixen la afició d’empaitar (o més aviat inventar-se) àngels caiguts.

Em resulten simpàtics, em recorda a allò de The Truth is Out There de la mítica sèrie X-Files. Un grup d’amics que busca allò en que ningú creu.

Bé doncs, si voleu veure les imatges del díptic en color, o conèixer més a fons a aquesta tropa, podeu visitar la pàgina FallenWings que és membre de la League of Angel Believers.

7 comentaris a “Els amics dels àngels”

  1. elveidedalt ha dit:

    Veig que realment hi ha gent per tot. Àngels diuen? Més aviat ocellots que fan cagarades (com el del vídeo de You Tube). Els àngels de debò són de carn i ossos i els tenim a tocar; el que passa que no ho sabem veure; els del cel, ja en fa d’anys que no hi crec ni hi vull creure. Llegeix Sobre los ángeles , de Rafael Alberti. Hi surten tots els arquetips. Felicitts pel blog.

  2. Utopiq ha dit:

    Són divertits els ocellots del YouTube, oi? :)

    Gràcies per les felicitacions i la recomanació, pel que veig al teu blog deus tenir un bon criteri literari.

  3. Homebala ha dit:

    Ei! Què vol dir tot això dels “regals a blogaires perquè en parlin als seus blogs”? A mi ningú m’ha enviat mai res.
    Reclamo regals, senyors publicistes…
    En quan als àngels… apart dels que tenim al nostre voltant, em sembla que res de res…

  4. Utopiq ha dit:

    Homebala, no sé el teu teu, però almenys el meu blog no genera prous visites com perquè un fabricant posi l’ull a Utupia per promocionar els seus productes.

    En canvi n’hi ha que sí que són prou visitats com per rebre algun regalet esperant que en parlin, i en parlin bé. Com per exemple la Fonera.

    Ara que per demanar que no quedi: senyors publicistes, l’Homebala i jo també volem regals, que siguin bonics, cars i facin molta enveja!

  5. rapoga ha dit:

    Es trist comprovar que la perspectiva del èsser humà es molt limitada. Si a això li afegim manca de fe, quin resultat ens dóna? Simplement un escepticisme d’alt grau que no condueix més que a la autolimitació mental i sensorial. Bon dia i bona sort, la necessitareu.
    Bones Festes.

  6. utòpiq ha dit:

    rapoga, el meu escepticisme i manca de fe, que reconec amb convicció, no em limiten mentalment ni sensorialment. Ans al contrari, estic obert a nous desafiaments mentals o noves experiències sensorials, això sí, no em crec que no pugui contrastar. Soc racional, escèptic i descregut, que hi farem.

    Quan tinguis un vídeo, o imatge, o prova de l’existència dels àngels, avisa’m. M’agradaria alimentar la meva ment i els meus sentits amb una troballa d’aquest tipus.

    Apa, bona entrada d’any.

  7. Quart aniversari | utupia ha dit:

    […] Els últims comentaris… polromeu: Tu ho has dit, generós. Un 6 i perquè la pantalla era més gran que la de casa meva. I ha gua…rapoga: Es trist comprovar que la perspectiva del èsser humà es molt limitada. Si a això li afegim ma…Pep: He llegit (però ara no trobo l’enllaç) que volen retallar alguns articles d’altres estatuts au…Pep: Totalment d’acord: si tomben l’Estatutet ens donaran una empenta més cap a la independència….vidi: Tot això del 13-D ens està donant força a tots. Tant de bo que el tribunal constitucional esp… « El sexe dels avatars […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.