La castanyada no s’ha acabat

Últimament tinc l’hortet abandonat, feia uns dies que no hi escrivia, ni tinc temps per plantar-hi noves cosetes. Però que hi farem, entre la feina, la UOC, El Replà i d’altres històries no em queda gaire temps.

Per postres, durant el pont que vaig fer, “em van segrestar”, em van posar dalt d’un avió i em van portar lluny de casa durant un parell de dies; el segrest més sorprenent i fantàstic de la meva vida. Tan aviat com pugui en penjaré alguna fotografia que hagi quedat ben maca.

Però per més enrenous que tingui un, l’actualitat que l’envolta no frena. Després de la agitada campanya i quan semblava que finalment ens recuperaríem de la ressaca electoral i castanyera, entre travesses de pactes i declaracions del Partido por la Cuidadania m’agafa mal de cap altre cop.

Em sembla que el millor que puc fer aquest cap de setmana per deixar la ment en blanc, jo i els que estiguin per aquí a prop, és anar de concert. Me’l recomana el JOrdi i a més hi toca el grup d’un ex-company de carrera que tinc ganes de veure, els Maitip’s.

A les Borges són així, si la castanyada és celebra el 31 d’octubre doncs ells el 4 de novembre…

Post K-stanyada a Les Borges del Camp
Sí, les castanyes són el 31 d’octubre, segons marca la tradició, naltros ho celebrarem un pèl més tard…

A Les Borges del Camp
El 4 de novembre
A les 23:00h
A la sala del Sindicat

MAITIP’S
SE7 I MIG
SINOPSIS

Entrada 3€

5 comentaris a “La castanyada no s’ha acabat”

 1. JOrdi ha dit:

  Ei!! gràcies nen per fer publicitat!!

  El cartell i el “flaier” (o flyer) els he fet jo, que et semblen? jijiji

  M’alegro que et segrestéssin de bones!!xDD, jo ara no puc continuo fent calaix…JAJAJA!!! A veure si cau aviat…

  Ens veiem allí!!.

  P.D.: Aquest és un dels molts líos que porto entre mans, com ja t’he dit abans.

 2. Xavi ha dit:

  Viso, esperem no decebre’t !!
  Ens veiem aquesta nit per allí… i quedem per un altre
  sopar dels de classe que ja fa dies q amb el borràs ho anem
  dient.

  Salut!

 3. Utopiq ha dit:

  De res JOrdi, un cartell prou nostrat per un concert que va anar de perles, moltes felicitats.

  Xavi, sou uns cracks, em van encantar les versions de temes clàssics d’ska i la canya que fotieu amb hits de Maitip’s com Master System Sound. Vau sonar de collons.

  El tema del sopar el volia comentar amb els dos, però vaig haver de marxar ràpidament quan un del poble va començar a mostrar símptomes d’excessiva embriaguesa ;) Per suposat que ja quedarem.

 4. Pep ha dit:

  Ieep! Jo m’apunto a aquest sopar, que l’últim me’l vaig perdre (per motius de força major, evidentment). Salut!

 5. JOrdi ha dit:

  Gràcies per haver vingut!! Tothom que m’he trobat diu q li va molar, me n’alegro, espero que sigui el primer de molts.

  Iep!! això del sopar s’ha d parlar, que ja fa setmanes que hi dono voltes. Per començar a fer tradició podríem anar al mateix lloc, que tot i que ens van servir tard, ho van fer bé i ens van deixar fer xerinola!!!XDDD.

  Cap a mitjans de desembre estaria bé.

  Ens veiem.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.