Un Àngel caigut aterra a Catalunya

Segons sembla, segons diuen es tracta d’una estranya criatura trobada en un bosc prop de Campdevànol en plena nit per dos excursionistes. Les plumes, l’aspecte de l’engendre en qüestió i les possibles ales, apunten a un àngel, un àgel caigut del cel, uuuuuuuuuh.

Ho vaig veure a can Caballé i em sembla que ja comença a escampar-se per la Xarxa. No m’interessen especialment aquest tipus d’històries, però em sembla realment curiós i interessant ja que és el primer cas català que veig amb aquesta cobertura a Internet. Em recorda al de Blair Witch Project, serà veritat o serà un altre cas de perfecte muntatge? Com a escèptic declarat, em decanto per la segona opció.


Gaudiu de la verdor, les plumes, les cagades-en-Déu i la traca final. No em digueu que no acollona una miqueta la primera vegada…

Sembla una història perfecta per Fríker Jiménez. De totes formes, si algú en té més informació que no dubti en dir-hi la seva als comentaris.

Enllaç directe al video.

Actualització: he trobat als artistes, aquests són els creadors de la història de l’àngel caigut.

6 comentaris a “Un Àngel caigut aterra a Catalunya”

 1. Els amics dels àngels | utupia ha dit:

  […] Un Àngel caigut aterra a Catalunya […]

 2. kobo ha dit:

  eh utòpiq, suposo que ja ho sabies… jo me n’he enterat avui i he recordat que un dia m’havies ensenyat això.
  el tema es tractava una vegada més de publicitat viral…

  http://www.elripolles.com/elripollesdigital/noticiaant.php?id=2393

  jiji, jojo, este cuento se acabo.

  aquesta gent són uns entesos en el tema de la publicitat viral www.villarrosas.com/

  salut i força al canut!

 3. utopiq ha dit:

  Oooooooooh, quina decepció! ;)

  Doncs com ja vaig dir, em temia que era un muntatge, no podia ser d’altra manera. Però no ho sabia pas que era una altra campanya de màrqueting viral. Moltes gràcies kobo!

 4. Món Sant Benet, víctimes o creadors d’un nou màrqueting viral? | utupia ha dit:

  […] El vídeo, que té un cert regust al de l’àngel caigut, és una part d’un reportatge d’una cadena de televisió anglesa sobre l’existència d’el·lipsis en el temps al monestir de Sant Benet, situat prop de Manresa. I em sembla que no m’equivoco si afirmo que es part d’una campanya de màrqueting viral. Per què m’ho penso? […]

 5. Marina ha dit:

  suposo que és un muntatge, però sembla prou real..

  quin fàstic jaja

  jo si veig això m’agafa un atac de cor. uuuh

 6. utòpiq ha dit:

  Jo crec que directament m’ho faig a sobre :lol:

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.