Dragon Ball Kitsch

Soc dels que he tingut la sort o la desgràcia de fer vacances aquest agost, quan tot està farcit de gent, és més car viatjar i menys feina hi ha. Mig forçat mig volent he desconnectat bastant inclús del blog, però ja en tenia ganes, la veritat.

El fet és que tinc algunes cosetes per publicar, amb una mica de temps… Però entre el pilot de correus pendents de llegir i respondre n’he vist un de l’incansable Pep, amb una perla de les seves que al veure-la m’ha fet gaudir una bona estona admirant vertadera merda cinematogràfica:

S’ha especulat llargament, des de Matrix 3 em sembla (mítica escena de la lluita final entre Neo i l’agent Smith), que s’estava preparant una pel·lícula de Bola de Drac amb actors reals, de carn i ossos. Només cal buscar “Dragon Ball movie trailer” a Youtube i veureu lo que hi ha… La majoria són muntatges de fans de la sèrie, la qual cosa no té massa sentit per mi. No entenc per què fan trailers falsos de pelis que no existeixen, però vaja… He sentit molts rumors que la de veritat ja està a punt i que el seu llançament estava previst per l’agost d’aquest any (a EUA, suposo, o sigui que aquí serà d’aquí 2 o 3 mesos com a mínim).

Doncs no estan fent res nou. Aquesta pel·lícula ja la van rodar fa anys a Xina. L’he trobat de casualitat.

Dragon Ball: The magic Begins És un llargmetratge de gairebé 1 hora i mitja, amb actors molt cutres i efectes tipo Power Rangers. És lo que hi havia a l’època… Així a ull diria que és dels anys 80. Ara per ara, només es pot comparar amb produccions de sèrie B, amb reminiscències de Bollywood.

Jo la vaig posar pensant que seria un altre muntatge més, però em va sorprendre que durava més de 80 minuts. Al principi pensava que era un fake i que l’argument no tenia res a veure, però vaig començar a reconèixer personatges i la vaig haver de veure fins el final. Em va enganxar, jeje.

Res més, espero que us agradi. S’ha de ser una mica friki per apreciar-ho, suposo, però és que jo els hi trobo un encant especial a aquestes pelis antigues. I si és tan mítica com aquesta, més! Serà que em faig gran i la nostàlgia pot amb mi…

7 comentaris a “Dragon Ball Kitsch”

  1. L'illa dels monstres ha dit:

    la peli xina aquesta que has posat és brutal. la nova té una pinta de dolenta… ja corren varies imatges per internet, i la seva estrena esta prevista diria que al març a EEUU i a Espanya el mes d’abril. però llegint l’argument hi han incongruències com per exemple que Son Gokhu va a l’escola. on s’és vist??

  2. Pep ha dit:

    L’illa dels monstres: si la peli l’han fet a Estats Units, pensa que impera la moral sobre les altres coses (tot i que venint d’ells seria més d’esperar que anés a l’església cada diumenge que a estudiar).

    De la peli vella, només volia destacar el personatge del Follet Tortuga. Jo em vaig fer un fart de riure! Diria que és el personatge més ben trobat de tots :P

  3. utopiq ha dit:

    No n’he vist res d’aquesta nova que estan fent, i la veritat és que em fa por, em destrossaran un mite.

    Son Goku estudiant? On cony se’s vist això!?

  4. L'illa dels monstres ha dit:

    mira’t això, potser t’interessa o potser et parteixes el cul o potser plores:

    http://www.manerasdevivir.com/foro/viewtopic.php?t=106299&start=30

    jajaja

  5. utopiq ha dit:

    GOKU, de 18 años de edad, es considerado un bicho raro e impopular en el instituto… Nooooooooooooooooooo!

    M’has fet plorar de pura decepció, no poden ser una mica més respectuosos amb els somnis d’infantesa? putos yankees

    A la forca el guionista!

  6. Pep ha dit:

    Ja he vist la peli americana. Puc confirmar els rumors: no es pot agafar per enlloc! Quina vergonya… haurien de posar un avís pels fans de la sèrie del tipus “aquesta pel·lícula pot ferir sensibilitats”.

    No faré una crònica ara, però volia dir que només respecten els noms dels personatges.

    El guió és dolentíssim, no té continuïtat, sembla un collage d’escenes enganxades una darrera l’altra, no segueix la història de la sèrie, els efectes són pèssims. Us diria que no la recomano ni per curiositat. No es mereix els 6 o 7€ de l’entrada.

    Ja està, no m’ho podia quedar a dins…

  7. Dragon Ball Evolution | utupia ha dit:

    […] Farà aproximadament mig any, el Pep, l’habitant de l’Illa dels Monstres i jo mateix, ja comentàvem acollonits que ens veiem avenir un bon cagarro d’adaptació de la fantàstica, èpica i mítica sèrie d’anime que va omplir les nostres infancies, Bola de Drac. I així ha sigut, Dragon Ball Evolution ha confirmat els pitjors presagis. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.