Això sí que és un circ

fórmula 1

Amb el cangueli que tenen Massa i Raikonnen a l’hora d’adelantar d’avançar, enguany Ferrari no guanyarà el campionat de pilots ni que els de McLaren s’acalentin entre ells, però almenys el fart de riure que m’estic fotent aquests dies no me’l treu ningú.

Deuen ser casualitats de la vida, però fins ara, l’Alonso allà on va, a més de triomfar, fot desgabells dels grans. Ja sabem com va acabar amb la persona que el va portar a la fòrmula 1, amb el seus ex-companys, amb el seu ex-cap d’escuderia, el seu club de fans, etc. Doncs ara s’ha creat un acèrrim rival o més aviat enemic, Lewis Hamilton. Encara que el noiet anglès pel que s’ha vist els últims dies tampoc es queda enrere, semblava un santet i déu n’hi do com les gasta. D’entrada ja s’ha guanyat que el fotin a parir en pràcticament tota la premsa espanyola, cosa que em sembla que ben poc li deu preocupar.

Atenció a la conversa que van captar els micròfons entre Ron Dennis, cap de McLaren, i Hamilton mentre aquest circulava instants abans de l’incident amb Alonso:

Hamilton: No em putegis fent-me això altra vegada!
Dennis: No em toquis els ous tu parlant-me així!
Hamilton: Vés a prendre pel cul!

Però encara hi ha traduccions més interessants, com aquesta:

Hamilton: No em tornis a fer això en la puta vida!
Dennis: No em parlis així en ta puta vida!
Hamilton: (li deixa anar alguna floreta i calla)

Com diria el filòsof: Im-prezionante. N’hi ha pixar-se de riure veient com dos xavals que mouen xifres desòrbitades de calers es barallen com canalla i fan que també els grans acabin atacats dels nervis. Cap dels dos ha complert la trentena, deu ser que a aquestes edats ens costa controlar la testosterona i aflora el mascle dominant i territorial que portem dins.

Ja veurem si finalment el simpàtic marxa de McLaren, o si aquests són finalment sancionats, però almenys de moment ens entretindrem veient-los estobant-se (dialècticament?).

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.