Jo també sóc antimonàrquic

En les darreres hores m’ha arribat de varis amics el mateix correu, que es deu estar escampant a tota velocitat:

Jo també sóc antimonàrquic/a, si tu també ho ets, entra, signa i dóna suport als joves de Girona:

http://noalrei.elsud.org/

Fes-ho córrer!!!

Així que ja sabeu on podeu dir-hi la vostra sobre el lamentable fet de que per cremar una foto algú pugui anar a la presó.

Després de discutir-ho darrerament, sóc del parer que tothom ha de ser lliure de cremar la cara de qualsevol dirigent i qualsevol bandera: la senyera, la rojigualda, etc. Són simples símbols que no han d’esdevenir sagrats i intocables. Si algú hi està en desacord que ho cremi i llestos, ningú es morirà per això.

Aprofito també per enllaçar la campanya que em van enviar per protestar en contra de la prohibició del Catalunya - EEUU, un altre fet lamentable i patètic. Quin mal fan 22 paios perseguint una pilota?

Des de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes manifestem el nostre suport a la Federació Catalana de Futbol i rebutgem enèrgicament la decisió presa per la Real Federación Española de Futbol de prohibir el partit que havia de disputar la Selecció Catalana de Futbol el proper 14 d’octubre contra la selecció dels EUA. Exigim que esmenin aquesta manifesta arbitrarietat comesa i respectin els drets dels esportistes catalans a competir amb la seva selecció. Davant d’aquesta actitud intolerable de la RFEF la Plataforma convida a manifestar a tothom que ho vulgui la seva indignació enviant correus de protesta al President de la RFEF i màxim responsable de la decisió, Ángel María Villar Llona.

Un comentari a “Jo també sóc antimonàrquic”

  1. Quin anyet que porten aquests borbons | utupia ha dit:

    […] A roda del segrest de la revista entren en acció els desvergonyits que cremen fotografies d’en Joan Carles I d’Espanya. També de forma molt intel·ligent, la justícia entra en joc perseguint als perillosos individus que dugueren a terme tal acte de rebel·lió. Conseqüència? Més gent es llença a la crema d’imatges reials i el sentiment anti-monàrquic es fa més palès que mai. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.