Un any de blog

un any, una espelma

Així sóc de desastre pels aniversaris, el passat divendres dia 27 de gener de 2007 es complia un any des de que vaig escriure el primer apunt del blog, i me’n adono avui casi per casualitat.

No és una excusa, però serveix per demostrar perque gairebé sempre m’oblido dels aniversaris d’amics o familiars, i algun cop pràcticament també del meu.

M’ha fet gràcia rellegir-me el primer que vaig escriure, on parlava d’una sèrie manga que en el seu moment em va fascinar. Durant el mateix mes, el costat més bitològic comentava una imatge relacionada amb el Firefox i també l’aparició de Picasa en català.

Després de la lectura, em pregunto quantes entrades deu haver publicades, i el mateix Wordpress em resol el dubte: diu que hi han publicats 131 apunts i 296 comentaris, tot classificat en 19 categories. La veritat és que no em sembla massa cosa, però pensant-hi, és bastant tenint en compte el temps que hi puc dedicar i el final d’any que he tingut.

Per acabar aquesta sòbria celebració, a tothom li agrada ser llegit, així que simplement voldria donar les gràcies a aquell grupet de lectors i comentaristes -ja sabeu qui sou- que es passejen per aquesta casa de tant en tant, plogui, nevi o peti el router.

5 comentaris a “Un any de blog”

 1. polromeu ha dit:

  Felicitats.
  Ara i sempre, aquí, al peu del canó.

 2. Utopiq ha dit:

  Muito brigado ;)

 3. isaac ha dit:

  Felicitats! :)

  Aquest cop sí ;)

 4. Mireia ha dit:

  Felicitats Utopiq, molts petons i molts gustets per a tu :)

 5. Utopiq ha dit:

  Ara sí Isaac ;) moltes gràcies.

  Moltes gràcies Mireia:oops:
  A tu tampoc et falta molt pel teu primer aniversari a la Xarxa, però no m’estranyaria que abans que arribi aquest dia ja tinguis un llibre publicat ;)

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.