Per la compra d’un .cat et regalem un .es

Fa poc he comprat un domini, un .cat, i uns dies després l’empresa on l’he registrat m’envia un correu-e on em diu, si fa no fot, el següent:

Le regalamos su dominio .es
Consiga sus dominios .es gratis ¡Ya ha registrado su dominio .cat!

Pero no ha terminado de proteger su proyecto en Internet. Para conseguirlo le ofrecemos: GRATIS el registro .es de todos sus dominios. Además, con cada uno de ellos, le regalamos una redirección para proteger su marca e incrementar las visitas a su Web.

Registre gratis sus .es y proteja su marca

Mentre llegia, la paraula gratis havia viatjat dels ulls als dits amb la intenció de fer clic a l’enllaç corresponent per acceptar l’oferta, però evito el clic i penso: per a què vull el domini .es? en trauré profit? …el que volen es fotre’m els cuartos d’alguna manera.

Passat un any, si volgués mantenir el domini hauria de pagar, així que m’estalviaria uns 40€ ara per haver-los de pagar anualment.

El domini no és cap marca, no cal protegir-la i es refereix a quelcom d’interès més aviat català. No li veig la gràcia al .es, que per altra banda no m’ha agradat mai. Potser m’equivoco, però no aprofitaré la promoció.

Interessat? No he dit l’empresa que fa l’oferta perquè de moment no m’han pagat prou com per fer-los propaganda, però si a algú li interessa que ho digui amb un comentari i ja li passaré les dades.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.