Gnarls Barkley

Hi ha vegades que estàs escoltant la ràdio, i de sobte la teva concentració s’esvaeix, ja no penses en el que estaves fent i et preguntes que és això tan collonut!?!? Això em va passar amb aquesta cançó:

És Crazy de Gnarls Barkley, he escoltat algunes peces més d’aquest Gnarls i, malauradament, no ha satisfet les meves espectatives. És massa funky pel meu gust però està clar que el disc està molt bé.

Ep! Mentre anava escrivint he fet unes cerques i a Ritmes.net ens diuen el següent:

El tema Crazy, de Gnarls Barkley, ha fet història a la llista de pop britànica al convertir-se en la primera cançó en arribar al número 1 basant-se només en les vendes de les descàrregues per internet, on encapçala la llista del popular iTunes, tota una prova d’acceptació popular.

Pel que es veu, Gnarls Barkley no és cap persona sinó la unió de dues, un rapper i un productor. Segons sembla en les fotos que he vist podriem dir que son un parell de torrats, això sí, prou exitosos en la seva feina.

Com acabo de saber el seu èxit, ve en part per haver sigut la música d’un anunci d’un programa de ràdio de la BBC, però sobretat per la seva difusió a la Xarxa. Han aprofitat bé els recursos que els dóna internet. No els falta de res, tenen web pròpia (on podreu escoltar dues cançons), entrada a la Wikipedia, el videoclip penjat a YouTube i fins i tot el seu MySpace -grlllllbrrgrrlrlrblurpblurp-.

Així que si us ha agradat, us podeu perdre una estoneta entre enllaços.

Truquet: Per escoltar cançons que estan incrustades en alguna pàgina, com aquesta, o videos del YouTube, suposo que ja coneixeu el truc per no escoltar-ho a cops però per si hi ha algun despistat: primer es clica al botó de reproduir, després al de pausa, i quan la cançó ja s’ha descarregat en part -o totalment- tornem a clicar al botó de reproducció o play.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.