Arrenca el .CAT

puntCATAvui a les 5 de la tarda, hora catalana, s’obre el període per a totes les institucions que tenen dret a sol·licitar els dominis punt CAT en aquesta primera fase. L’obertura total del registre està prevista pel 23 d’abril, i ha de ser quan tots els usuaris puguin demanar els seus noms de domini .CAT. Es pot trobar la documentació completa a la web de la fundació.

Només espero que el procés tingui un bon funcionament i no hi hagi problemes, col·lapses i corrupteles vàries tal i com va passar amb la recent apertura del .ES. I ho espero, sobretot, perquè em convé, ja que he de registrar un domini per a una revista amb la que col·laboro. Tot i que encara estic esperant un la resposta a un correu que vaig enviar a la fundació, creuarem els dits i confiarem en que tot rutlli bé.

Un comentari a “Arrenca el .CAT”

  1. Per la compra d’un .cat et regalem un .es | utupia ha dit:

    […] Fa poc he comprat un domini, un .cat, i uns dies després l’empresa on l’he registrat m’envia un correu-e on em diu, si fa no fot, el següent: Le regalamos su dominio .es Consiga sus dominios .es gratis ¡Ya ha registrado su dominio .cat! […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.