Yo objeto

Les mudances o semi-mudances (que vindria a ser quan trasllades només una habitació o alguna cosa per l’estil) tenen moltes coses negatives: és avorrit de pebrots, perds coses pel camí, te n’adones de la porqueria que pots arribar a acumular…

Però també tenen aspectes positius, com per exemple que trobes vells tresors oblidats. I en una semi-mudança d’aquestes m’he trobat un document que em van fer arribar farà un munt de mesos, una carta que una lectora va enviar a la redacció d’una revista de moda. Qui m’ho va passar hi treballava llavors.

LLegiu-la de cap a peus, perquè de veritat que n’hi ha per a sucar-hi pa.

Yo objeto (ella objeta)

Yo objeto

Como madre preocupada por la educación de mis hijos, tengo derecho a objetar de aquellas asignaturas que puedan perturbar su desarrollo.

No quiero que estudie Matemáticas, porque en trigonometria enseñan senos y cosenos, lo cual me parece indecente.

No quiero que estudie Literatura, porque Oscar Wilde era un gay de esos.

No quiero que estudie Geografia, porque le enseñan los golfos y no creo que sean un ejemplo a seguir.

No quiero que estudie Historia, porque los griegos también eran gais de esos.

No quiero que estudie Religión porque Dios probablemente no exista o si exista y mi hijo puede acabar heecho un lio.

No quiero que estudie Quimica no vaya a ser que un dia se ponga a imitar al Flippy ése y me incendie la casa.

No quiero que estudie inglés hasta que nos devuelvan Gibraltar, y no quiero que estudie Francés, porque los gabachos me caen mal.

Bien, una vez que ya he protejido a mis hijos de influencias nocivas, que empiece ya de una vez a darle patadas a un balón a ver si me hacen rica y me jubilan.

XXX YYY ZZZ, Valladolid

Increïble, ja ho veieu. No tinc clar quina era la intenció d’aquesta marassa vallisoletana en enviar la carta, però el que sí que és ben cristal·lí és que és una reprimida obsessiva, una homòfoba, una ultra-nacionalista xenòfoba i finalment una egoista.

Això sí, en una cosa té raó, el Flipy i tota la tropa del Motos a la puta foguera.

Un comentari a “Yo objeto”

  1. 5è aniversari | utupia ha dit:

    […] En aquest darrer any, hem pogut llegir la nota d’una preocupada mare que no volia que el seu fill estudiés matemàtiques perquè en trigonometria enseñan senos y cosenos, lo cual me parece indecente, o literatura perquè Oscar Wilde era un gay de esos. També ha tornat a ressorgir la meva dèria envers la desigualtat davant la llei, i vaig parlar de les meves càmeres de fotos. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.