Per què prefereixo els vàters que els urinaris?

un vàter

Avís/Disclaimer: Si el teu nivell d’escatologia i morbositat és nul potser millor que no continuïs llegint…

Aquesta setmana va de lavabos, semblarà que hi estic obsessionat (ho estic?). El fet és que rellegint allò de la llum vermella he pensat en la meva costum o mania a l’hora de pixar fora de casa.

Sempre que puc procuro evitar els urinaris i em decanto per una tassa de vàter, cosa que més d’un cop ha provocat alguna reacció d’un amic de l’estil: Que passa paio, no vols que et vegi la titoleta o què? ho ho ho (encara que socialment no es reconeix, algun cop també els homes heterosexuals, o més aviat nois, van alhora a pixar. Això sí, mai a cagar).

Jo ho tinc ben clar, no me’n avergonyeixo i tinc les meves raons. Potser són ridicules, però són les meves raons i ningú em dirà on he d’apuntar el meu raig. Ve-t’ho aquí la llista:

  1. Un cop vaig sentir que en una empresa es van contagiar d’una malaltia nombrosos treballadors, segons deien es va transmetre als urinaris, i ho crec possible.
  2. Encara que no contagiïn res, em repulsa el contacte de les micro-gotetes que tornen a tu amb records d’anteriors usuaris.
  3. Estàs obligat a mirar tota l’estona ben recte endavant, del contrari una mirada (o clatellot?) et pot anihilar a l’instant.
  4. La superfície o paret que estàs obligat a contemplar tot sovint és digne d’un museu dels horrors.
  5. L’alternativa de mirar en direcció al carall tampoc és la panacea, l’espectacle que ens presenten l’interior d’alguns urinaris sembla decorat pel Tim Burton.
  6. Em resulta incòmode pixar tenint a menys d’un pam una persona desconeguda a cada costat.
  7. No hi ha pixada més compromesa que compartint urinaris contigus amb algú que coneixes però amb qui no tens confiança (exemple: pixar amb el jefe).

Què si sóc raret, primmirat i maniàtic? Potser sí, i jo que sé. Però n’estic segur que n’hi han que encara tenen més raons o manies per no fer-los servir.

7 comentaris a “Per què prefereixo els vàters que els urinaris?”

  1. Roi ha dit:

    No estàs sol!
    a mi em passa exactament el mateix. A més, necessito intimitat i concentració.
    Uala, fem un grup al facebook d’això? ;-)

  2. minyu ha dit:

    L’obsessió pels #lavabos no és nova, ja fa molts anys que la tens… xD

  3. L'illa dels monstres ha dit:

    Ei, estic molt d’acord amb tu en aquest tema, jo també prefereixo la tassa, tot i que té un inconvenient, i és els tolls que hi han a vegades al voltant d’ella, sort que mai porto sandalies ni coses d’aquestes…

  4. utopiq ha dit:

    Fet Roi! Quan tingui una estona ho faig :lol: O si vols tu mateix.

    Osti minyu, doncs potser tens raó, ja no hi pensava… En tot cas, si tinc aquesta obsessió #lavabil, jo diria que la compartim ;)

    Illenc, jo sobretot en locals nocturns, també procuro no anar mai amb xancletes, no saps mai el diluvi universal que pot haver patit aquella tassa :D

  5. A mi que no em reciclin | utupia ha dit:

    […] Si ets una escombreta del vàter, ja testà bé convertir-te en el que sigui, però sent una ampolleta sensual com jo, no estàs disposada a convertir-te en qualsevol cosa. I la veritat és que l’amo darrerament no m’omple ni em xucla tant, estic esgarrifada. […]

  6. deusagrat ha dit:

    que no sigui per costum…

  7. utopiq ha dit:

    deusagrat, és tan bona raó que m’ha faltat poc per posar-la com a vuitena raó.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.