Inútil, aparentment

Biga inútil

Quan començo a escriure aquest apunt m’en adono que tinc una mania, buscar coses curioses a les estacions de tren. Ara calces metàl·liques, ara extintors amb curiós fabricant, la qüestió es buscar les tres potes al gat.

Aquest cop ha sigut una biga enmig de l’andana de l’estació de Reus. Está ben lluny de la zona on la gent acostuma a pujar i baixar normalment, però és un dels llocs on em porten el passeigs per perdre el temps que faig les poques vegades que arribo abans d’hora.

Pel voltant no hi ha res que pugui desvetllar la seva funció, però ja em direu quina utilitat té que una biga surti parcialment del terra, jo no n’hi veig cap.

I encara que la tingui, l’acabat es llastimós, si fós més aprop del vestíbul de l’estació em sembla que més d’un ja hauria marcat les sabates amb la biga i les les rajoles amb les dents.

Per a navegants inexperts: quan vulguis veure una imatge més gran segueix la màxima bitològica clicar per ampliar.

Actualització: ja sé per a que serveix la biga!!.

5 comentaris a “Inútil, aparentment”

  1. Benjamí ha dit:

    Ets de Reus? Hi vaig viure un grapat d’anys!

  2. Utopiq ha dit:

    No fotis! Com últimament repeteixo … el món és molt petit.

    Sóc de Vinyols i els Arcs, un poblet que tenia menys d’un miler d’habitants quan vaig néixer i que d’aqui poc doblarà la quantitat gràcies a la bombolla immobiliària. Han vingut gent dels pobles i ciutats properes ja que la zona no està gens malament i els preus eren més assequibles -ara ja està canviant això-.

    Per situar-lo ràpidament, sempre dic que Vinyols està entre Reus i Cambrils. Que és on vaig quan, per exemple, vull anar al cine o la platja, a comprar o fer un gelat.

    I les seves estacions de tren les visito sovint, més del que voldria.

  3. Benjamí ha dit:

    Recordo Vinyols. Hi passava l’autobús Reus - Cambrils que agafàvem cada 2×3 per a veure mar, que el trobàvem a faltar després d’arribar de Mallorca.

    Era a partir del 68, més o manco. I fins al 86 vaig viure a Reus (c. del Vent, després Mare Molas, després Muralla, finalment Ps. Misericòrdia).

  4. Utopiq ha dit:

    Doncs mira, ja coneixes més que alguns de Reus, que m’han arribat a dir que no saben on és exactament Vinyols.

    I la platja de Cambrils quan vulguis te la canvio per qualsevol de Mallorca ;)

  5. Finalment serveix d’alguna cosa | utupia ha dit:

    […] Fa unes setmanes em trencava el cap preguntant-me per a que serviria una biga que sobresurtia del terra de la estació de Reus i que, aparentment, l’únic que feia era nosa. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.