L’incorregible Akira Toriyama, o dragons blaus i pits grans

Soc dels (pocs?) que encara va amb una tele de les que anomeno Beyoncé, és a dir, amb un cul gros però ben fet i arrodonit; res de pantalla plana o plasma, i molt menys TDT. Però veient que en quatre dies foten enlaire la senyal analògica m’he comprat un reproductor de DivX amb TDT i entrada USB.

bouquet

La qüestió és que estava provant els canals, quan em topo amb un curiós anime en que una de les noietes tenia l’esplèndid aspecte que podeu veure a la imatge. Les captures són del mateix episodi.

He de reconèixer que he parat de fer zàpping i m’he quedat mirant la sèrie. Encara m’he quedat més sorprès quan a les 19h17, en ple horari protegit, he sentit al canal Super3 com un dels personatges li deia a la xiqueta:

No et pensis pas que ets especial perquè tens els pits grossos, ara tu!

Déu n’hi do… Poc després s’ha acabat el capitol i m’he anat a informar. La sèrie és diu Blue Dragon i avui feien el capítol 6: De camí cap al Regne de Jibral, en Shu, la Kluke, la Zola, en Jiro, en Marumaro i el distingit Legolas, s’han aturat en un poble a descansar. Tot sopant, en Shu ajudarà la Buquet, una cambrera, a desfer-se d’un parell de clients que la molestaven. Decidida a tornar-los el favor, la Buquet convertirà l’estada dels nostres herois al poble en un autèntic malson. La veritat és que per uns moments crec que m’he enamorat de la Bouquet.

Blue Dragon és originalment un joc per a Xbox creat Hironobu Sakaguchi, que també és l’autor de la saga Final Fantasy. Però l’important aquí és que es nota la mà del mestre Akira Toriyama, un dels artistes principals en la creació dels personatges. En descobrir això ja m’ha quadrat tot. Un dels personatges em recordava al Satan de Bola de Drac, així com d’altres semblances, i en general l’anime em recorda molt al disseny de Bola de Drac GT.


On també hi veig la mà de l’Akira és en el tema que d’entrada m’ha cridat l’atenció, els pits d’una personatge, la Bouquet. Encara recordo aquelles escenes del Dr. Slump perseguint la Srta. Yamabuki, o quan anava a veure les ballarines conilletes; i com oblidar el Fullet Tortuga i les enginyoses camàndules que s’empescava per tal de veure-li els pits o el que convingués a la Bulma… ai, quins records.

Doncs bé, sembla que l’episodi de Blue Dragon que he vist és lògicament la versió internacional. I resulta que està censurada (últimament es torna a portar això de la censura), la versió original és més desvergonyida i divertida, més japonesa. El vídeo que podeu veure conté els fragments substrets de la versió original i que no apareixen a la resta. Espero que es agradi a tots i totes.

3 comentaris a “L’incorregible Akira Toriyama, o dragons blaus i pits grans”

  1. Quart aniversari | utupia ha dit:

    […] Amb 4 anys, utupia comença a tenir un bon equilibri, ha après a dibuixar, comença a fixar-se en el sexe contrari, li cansa repetir les coses, i està en plena fase fàl·lica. […]

  2. Pentax mai més, em compro una Sony per primer cop | utupia ha dit:

    […] D’aquí uns dies me’n vaig de viatge al Japó i ja no podia deixar passar més temps, no puc tornar de la terra de n’Akira Toriyama, de Nintendo, dels vídeos més hilarants i la tecnologia punta; sense records que immortalitzin cada instant. Així que vaig sondejar el mercat i altre cop una Pentax em feia el pes. La S6 ja no m’havia deixat tan satisfet, les bateries no duraven massa i les imatges tenien uns colors un pèl apagats. Però en veure una càmera de 10 megapíxels a prova d’aigua (fins a 1′5m de profunditat), sorra i petits copets, em vaig enamorar, vaig pensar que era l’adequada per a un destraler com jo. Era la Pentax SW80. […]

  3. 6è aniversari | utupia ha dit:

    […] L’Analytics, que feia segles que no mirava, diu que l’article, de l’any de la picor, que explica com escoltar ràdio en català per Internet amb l’Screamer Radio continua sent el més visitat perquè la gent busca com escoltar ràdio per Internet. El segon més visitat és el dedicat a la Bouquet de l’anime Blue Dragon, una noia de pits exuberants; veient que la gent hi arriba buscant imatges de pits grans i pits grossos, i ens retrata als catalans, a molts de naltros si més no, com a amants de les glándules mamàries de grans dimensions. I seguint en la línia sexual, a l’últim lloc del podi he tenim l’article Carall, verga, semaler, on van a petar els que òbviament busquen caralls o semalers. […]

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.