McLaren fa pudor de trampa

fórmula 1

Prima di tutto, una chiarificazione: io sonno ferrarista!

Ja fa unes setmanes hi va haver merder amb McLaren, van estar acusats de donar ordres d’equip i fins i tot se’ls va amençar de ser expulsats; finalment per indicacions de la FIA allò va acabar en res de res.

I ara Sant Tornem-hi! Estan acusats de tenir espies entre les seves files i de tenir còmplices d’alt nivell dintre del seu equip de mecànics i enginyers. Ni més ni menys van robar documents amb informació confidencial sobre desenvolupament, disseny i proves del cotxe de Ferrari de 2007.

Ferrari va rebre un avís del treballador -suposo que també ferrarista- de la copisteria on van fotocopiar els documents (mira que s’ha de ser ruc) i llavors van denunciar a McLaren i al que creuen que ha sigut talp del seu equip, que ja han expulsat de l’scuderia italiana. Finalment, han matingut els càrrecs contra el bocamoll i els han retirat en contra de McLaren a l’espera de la decisió de la FIA, que continua la investigació pel seu compte.

Segons la normativa, l’equip britànic, podria ser expulsat de la competició del 2007 o fins i tot del 2008, però també hi ha la possibilitat de que tot acabi amb una pèrdua de punts o fins i tot només una multa. Com creieu que acabarà la cosa? De quina part estarà aquest cop la FIA? Posarà d’una vegada els pebrots damunt la taula Ecclestone (tcc l’avi PePero)? Jo aposto per punts i duros, en cap cas els expulsaran.

Això sí, n’hi que van contracorrent, el calb i tota la colla de Tele5 tenen l’olfacte i la vista tan atrofiats que diuen que el que fa pudor és Ferrari. O són cecs i no saben de qui parlen, o tenen el nas ple de cagarros i ja no diferencien les olors. Pobret Alonset, ves que no li toquin els punteeeeets… més els hi val que es preocupin primer del seu company Hamilton i no pateixin tant amb Ferrari, que el jovenet anglès li està passant la mà per la cara.

Actualitzat el dijous 26 de juny de 2007: Ooooooooh, quina sorpresa! Ecclestone sí que ha posat els pebrots damunt la taula hores abans de la decisió… per pressionar a favor de McLaren: Bernie Ecclestone ha confesado que cruzará los dedos hoy cuando McLaren Mercedes comparezca ante el Consejo Mundial del Motor de la FIA en París. Junto a Joaquin Verdegay, comisario español, Ecclestone es el segundo miembro del Consejo Mundial en señalar que él tampoco votará el día 26 por descalificar al equipo de Ron Dennis o interrumpir la batalla para el título. I finalment que? Doncs ni punts, ni duros ni res de res, la cosa ha acabat amb la FIA dient-li a McLaren Heu fet dolenteries? No? Val, però a partir d’ara proteu-vos bé, eh?

4 comentaris a “McLaren fa pudor de trampa”

  1. Això sí que és un circ | utupia ha dit:

    […] Ja veurem si finalment el simpàtic marxa de McLaren, o si aquests són finalment sancionats, però almenys de moment ens entretindrem veient-los estobant-se. […]

  2. A pagar i llestos | utupia ha dit:

    […] La FIA no han tingut pebrots a tocar els pilots ni els seus punts, no els han privat de córrer cap gran premi -com sí van fer amb BAR-Honda-, ni els han expulsat del campionat la próxima temporada -com sí van fer amb Toyota al campionat de ral·lis. Tot plegat, ja es veia venir… […]

  3. la padrina ha dit:

    Te pillé, prometo llegir-me tot lo que has escrit i fer-ne comentaris constructius. Sobre lo de McLaren, tots haurien d’estar sancionats (no m’agrade la formula1) ADEU!

  4. utopiq ha dit:

    La senyora padrina! hahahaha. Benvinguda!
    Ben dit, tots sancionats i expulsats ;)

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.