Sentit de l’humor i llibertat d’expressió


N’hi ha que s’omplen la boca amb la llibertat d’expressió, s’inflen a insultar, menysprear i desqualificar escudant-s’hi. Però, ai quan els toca a ells! llavors la critica, la mofa i l’escarni ja no són signes de llibertat d’expressió sinó dignes d’una querella.

Resulta que ahir al Facebook em vaig assabentar que l’innombrable de l’emissora episcopal espanyola s’ha emprenyat moltíssim amb els de Polònia per un gag que van fer al programa de la setmana passada. Ha arribat a vomitar insults i amenaces prou greus, molt en la seva línia.

Tot per una escena que recrea l’època, desconeguda per a alguns, en que aquest agitador de jubilats amb banderes apollastrades pertanyia a moviments d’esquerra, el PSUC, allà pels anys 70, i es manifestava en contra de les nuclears.

El vídeo paga la pena de veure per la qualitat del gag i per la gràcia que fa saber que això ha indignat al petit bordador dels bisbes. A qui li piqui que es rasqui, o que s’hi posi fulles si la irritació es prou important. Un parell de pedres també poden posar-s’hi bé.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.