Miniatures de la Guerra de les Galàxies

Miniatures d'StarWars - 2

Pel que fa a ser un seguidor o admirador d’un tema en concret, crec que no en tinc cap que pugui destacar-se massa en respecte a la resta (exceptuant l’afecció genèrica pels ordinadors i ciències derivades).

Potser una de les temàtiques que sempre m’han atret és la Guerra de les Galàxies. Segurament no en sóc cap fan destacat que coneix les mil i una curiositats de la saga, però Déu n’hi dó la de coses que tinc relacionades amb aquesta afamada sèrie de pel·lícules: posters, cartes, una miniatura per muntar del podracer de l’Anakin (inacabada), varis busts en miniatura dels personatges, col·leccionables (de regal amb diaris, cereals, etc.), la versió remasteritzada en THX dels 3 episodis dels anys 70 en VHS (malaguanyats) i alguna altra cosa que ocupa espai i que ara mateix no recordo.

I la última adquisició és la que veieu a la foto, un paquet que consta de 4 miniatures ja pintades i per muntar que també podeu veure aquí, a les quals no em vaig poder resistir.

Cada caixa conté una de les naus en miniatura i la capa interior del cartró té dibuixades les instruccions, semblen ben fàcils d’encaixar i espero fer-ho en els pròxims dies.

Ho vaig comprar fa ben poc en un InterKits de Tarragona per 5′95€, i n’hi havia un bon munt així que si a algú li agraden potser encara és a temps de comprar-se unes petites naus d’StarWars al preu de 3 cervesetes.

Potser serviran per acompanyar-me a la feina penjats del monitor o acabaran amuntegats al racó galàctic… ja veurem.

Deixa el teu comentari

Has d'identificar-te per escriure un comentari.